Vilken idrottsledare vill du hylla 2024?

Vilken idrottsledare vill du hylla 2024?

Nominera till Skånes Idrottsledarstipendier senast den 25 februari

Nominering 15 januari – 25 februari 2024

Samtliga RF-anslutna idrottsföreningar i Skåne har möjlighet att 15 januari – 25 februari 2024 nominera fyra ledare till Skånes Idrottsledarstipendier under förutsättning att alla ledarna inte är av samma kön.

Vi vill speciellt uppmuntra de yngre ledarna (13-25 år), vilket ni gärna får ha i åtanke när föreningen föreslår kandidater. Men alla ledare, som är engagerade och genom sitt ledarskap har skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och ungdomar i linje med någon av idrottens fem utvecklingsresor inom Strategi 2025, är såklart välkomna att nomineras.

Mer information finns på skånesidrottsledare.se